Eindhoven, december 2008

 

Ons bouwkundig instituut is dit jaar gestart met het 50e cursusjaar. We horen u al denken een hele tijd en dat is natuurlijk zo. Al bijna 50 jaar leiden wij enthousiaste mensen op voor diverse beroepsopleidingen zoals bouwkundig uitvoerder, tekenaar en opzichter.

Dat we nog steeds bestaan als opleidingsinstituut is voor ons de bevestiging dat onze beroepsopleidingen zowel bij het bedrijfsleven, de semi-overheid en andere instanties hoog staan aangeschreven.

Er blijkt in de praktijk noch steeds veel vraag te zijn naar mensen met een goede bouwkundige opleiding, waaronder die van de BNA-VTS. Velen hebben deze opleiding dan ook gevolgd en zijn op dit moment binnen diverse takken van de bouw werkzaam.

Als opleidingsinstituut hebben we de laatste jaren ook veel aandacht besteed aan het nieuwe fenomeen community learning, waarbij men door interactief contact online met elkaar kan communiceren en samenwerken. De vakkennis wordt hierdoor vergroot omdat men regelmatig contact kan hebben met (oud-)studiegenoten dan wel vakgenoten.

 

Ter gelegenheid van ons 50-jarig jubileum hebben we in 2009 een aantal bijzondere acties voor diegenen, die afgelopen jaren een BNA-VTS opleiding bij ons hebben gevolgd;

-         maak gebruik van de mogelijkheid om gedurende 2009 gratis te communiceren via ons Studieweb.

-         ook zijn we op dit moment bezig om, in samenwerking met een gespecialiseerd adviesbureau, een gratis loopbaanadvies aan te gaan bieden.

 

Heb je bij ons een bouwopleiding gevolgd ?

Stuur ons dan een e-mail naar het speciaal hiervoor ingestelde e-mailadres;

 

         50jaar@sbi-bouw.nl.

 

Je wordt tevens op de hoogte gehouden van de overige acties die wij gedurende het jubileumjaar 2009 nog gaan aanbieden.